Bàner

Empresa

Es constitueix en 1960 amb l'objectiu de servir al sector citrícola de la zona nord de València i Sud de la província de Castelló. Des de aleshores ha estat una referència en la conservació frigorífica de fruits cítrics de la zona, donant servei a infinitat de comerços durant tota la campanya citrícola.


La qualitat del nostre servei va permetre que els nostres clients ens confiaren també la seua fruita d'estiu i actualment treballem amb peres, pomes, kaquis, melons, melons d'alger i per suposat taronges i clementines.


Durant aquestos 50 anys, ens hem especialitzat en oferir als nostres clients un servei personalitzat, de manera que cada client té un tipus de cambra frigorífica adaptada a les seves necessitats i amb un servei de càrrega descarrega segons ens ho sol·licita.


Els oferim més de 20 cambres frigorífiques, amb un ampli rang de capacitats que van des dels 80.000kg fins a 250.000kg, arribant a una capacitat total de 4.000 tones. A més, disposem d'automatismes i sistemes de mesurament per controlar la temperatura, humitat, i concentració d'etilè i anhídrid carbònic en cada càmera, aconseguint el mitjà òptim per a la conservació dels seus fruits.


I durant els 365 dies de l'any li oferim tots aquestos serveis, com el primer dia des de fa ja més de 50 anys, i sempre amb la qualitat que vostè es mereix